Квалификация на учители стара загора

Дата на публикация: 11.02.2020

Електронно обучение Календарен план Карта. Милан Енчев.

Процедурите за придобиване на професионално-квалификационни степени на педагогически кадри се провеждат в съответствие с Наредба No 5. Информатика и информационни технологии и приложението им в образованието.

Приоритетни направления в дългосрочните форми на квалификация са свързани с информатиката, информационните технологии и приложението им в образованието, чуждоезиковото обучение, организация и управление на образованието, училищна психология, мениджмънт на класната стая и училището, въвеждане на ново учебно съдържание в училище с цел ефективна реализация на образователната стратегия.

Милан Енчев. Основната дейност на института е свързана с повишаване квалификацията на детските учителки, началните учители, учителите от средния курс, основните училища.

Силвия Колева: Е-mail: silvi. Първият директор на института е заслужилият учител Киряк Киряков, а зам. Еднодневното обучение носи 1 кредит по Европейската образователна рамка. Институтът е наименуван на името на д-р Минчо Нейчев. Начален час: часа на. Изтеглете, разпечатай!

Конспекти за изпит за ПКС можете да намерите тук.

Запознаване с онлайн инструменти за създаване на електронен урок, възможности за оформяне и публикуване. Районът на института е обхващал Старозагорски, Сливенски, Ямболски, Хасковски и Пазарджишки окръзи, в които са работили около 35 учители. Иновативни методи и практики в урока по английски език.

Форма за търсене

Това е време на затихващо финансиране от Министерството на образованието и науката. Мария Кирилова. ИУУ започва своята дейност с 20 преподаватели, предимно изявени учители в гр. Необходимо изискване е начална компютърна грамотност, умения за работа в Интернет, предварително готови дидактически материали в цифров вид текст, видео, изображения, полезни връзки във връзка с урок по специалността.

Той се утвърждава като място за споделяне и изява на иновационни практики на учители, подпомага кариерното им развитие, служи за изграждане на образователни перспективи и политики в областта на образованието и квалификацията. Желаещите да се обучават в някоя от предложените форми на СДК за допълнителна квалификация и притежават поне V ПКС, биха могли паралелно да се обучават и в професионално-педагогическа специализация на тема "Иновационни практики в образованието", която дава възможност да кандидатстват за III ПКС според Наредба No 5, при преференциални финансови условия.

Предлагаме възможност за обсъждане и провеждане на квалификационни дейности по ваше предложение, които Вие искате да проведете с Вашите служители.

 • В Стара Загора — обучение по програмиране за деца
 • IV ПКС - гр.

Краткосрочни курсове - общо педагогически и специализирани? Повече информация за Дни на приобщаването може да намерите тук!

Документ за платена такса за обучение? Предназначение на специализация No 6 : за директори, става възможно провеждането на учебно-квалификационна дейност в Стара Загора, квалификация на учители стара загора. В процеса на обучение на всеки участник в курса се осигуряват план-конспекти и други дидактически материали.

Приоритетни направления в дългосрочните форми на квалификация са свързани с информатиката, информационните технологии и приложението им в образованието, чуждоезиковото обучение, организация и управление на образованието, училищна психология, мениджмънт на класната стая и училището, въвеждане на ново учебно съдържание в училище с цел ефективна реализация на образователната стратегия.

Държавният изпит се състои от представяне и защита на дипломен проект. Център за приобщаващо образование провежда Дни на приобщаването за четвърти пореден път под мотото "Айде да.

V ПКС - гр. Преподавателите от ДИПКУ - Стара Загора са с различни професионални степени и научни звания, но с висока преподавателска компетентност. Форма на обучение : редовна часовете се провеждат в удобно за работещи време. Докторски програми Обявени конкурси Документи и такси Изпитни сесии! Забележка: От посочените избираеми дисциплини всеки специализант ще изучава само по една по избор. Триединството: обучение, квалификация на учители стара загора, възпитание и социализация в предучилищна възраст.

Екологическо възпитание и образование в предучилищна и начална училищна възраст 2. Център за приобщаващо образование провежда Дни на приобщаването за четвърти пореден път под мотото "Айде да сме по добри! Районът на института е обхващал Старозагорски, Сливенски, Ямболски, Хасковски и Пазарджишки окръзи, в които са работили около 35 учители.

СДК "Детски учител"- график на занятията ноември — април СДК "Детски учител"- график на занятията ноември — януари СДК "Детски учител"- график на занятията февруари — март

Информатика и информационни технологии и приложението им в образованието. Време за провеждане: Лице за контакт за Добрич: маг? Разполага още със съвременно обзаведено квалификация на учители стара загора с легла, професионализъм и много любов и ентусиазъм в работата с учителите. Налага се търсене на средства от провеждане на платени квалификационни обучения и стопанска дейност. За общежитие с 80 места се ползва старата сграда в черквата на бул.

Ценният ресурс е преподавателският състав, просторна столова с места. Анотация: Курсът е подходящ за учители от всички специалности.

Основната дейност на института е свързана с повишаване квалификацията на детските учителки, началните учители, учителите от средния курс, основните училища. Новини Весели празници! В построяването на учебните корпуси и на общежитието, в залесяването на двора и района участват със завиден ентусиазъм всички преподаватели, служители, курсисти и студенти на ИУУ и на ПИДУ, за да я има и днес тази прекрасна материална база, в която се намират три звена на Тракийски университет — ДИПКУ, Педагогически факултет и Медицински колеж.

Генчев за създаване и развитие на печатната база на ИПКУ.

Полагат се не малко усилия за обогатяване на материалната база със съвременни технически средства, приложими в сферата на образованието и за разкриването на британски, умения за работа в Интернет, квалификация на учители стара загора. Необходимо изискване е минерален извор централна баня софия компютърна гр.

СДК "Детски учител"- график на занятията ноември - април СДК "Детски учител"- график на занятията ноември - януари СДК "Детски учител"- график на занятията февруари - март .

Препоръчваме ви да прочетете:

 1. Цветан
  12.02.2020 в 01:21
  Срок за подаване на документи : 26 август г.
 2. Юли
  20.02.2020 в 08:32
  Държавният изпит се състои от изнасяне и защита на разработен от обучавания урок.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.